Μας ελάτε σε επαφή με
Tracy Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-021-67618991

WhatsApp : +8618117497668

Γραμμή Παραγωγής

 

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

OEM / ODM

Τα όργανα Lanry έχουν την πλούσια εμπειρία σε cOem και συνεργασία ODM. Μπορούμε κατάλληλο εξατομικευμένο και επαγγελματικό υπερηχητικό flowmeter ως απαιτήσεις πελατών.

COem: Κατά παράκληση από τον πελάτη, βάσει των τρεχόντων προϊόντων μας, προσφέρουμε μερικές αλλαγές και τις παράγουμε περαιτέρω ως εμπορικό σήμα πελατών. Εντούτοις, εκείνες οι αλλαγές αποκλείουν τις μεγάλες αλλαγές στην πτυχή του μηχανισμού, του κυκλώματος και των λειτουργιών.

ODM: εξοπλισμένοι με τις ισχυρές πομπές Ε&Α και την εμπειρία του έτους του σχεδίου και της επαγγελματικής δυνατότητας γραμμών παραγωγής και κατασκευής, παρέχουμε επίσης την υπηρεσία ODM που επιτρέπει τις μεγάλες τροποποιήσεις/τις αλλαγές βάσει του τρέχοντος προϊόντος μας, το οποίο περιλαμβάνει τις πτυχές μηχανισμών, κυκλωμάτων και λειτουργιών. Ή ακόμα και παρέχετε συνολικά τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με το αίτημα από τους πελάτες.

Εάν ενδιαφέρεστε σε cOem ή συνεργασία ODM, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το info@lanry-flow.com. Ο διευθυντής πωλήσεών μας θα σας έρθει σε επαφή με το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

Ε & Α

Η εταιρία οργάνων Lanry είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των οργάνων ανίχνευσης ροής, παρέχει μια υπηρεσία συσκευασίας της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, του μάρκετινγκ και των υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Συμμετέχον στην παραγωγή των οργάνων ροής περισσότερο από 20 έτη, Lanry έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες ικανότητες σχεδίου και συσσώρευσε επάνω έναν πλούτο της εμπειρίας εφαρμογής τομέων, ο οποίος θέτει στερεά θεμέλια για τη δέσμευση για την προώθηση και την καινοτομία της λύσης συστημάτων υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρία έχει αφιερώσει στην παραγωγή των οργάνων μέτρησης ροής με την ανώτερη απόδοση, την υψηλή σταθερότητα και την ισχυρή αξιοπιστία.

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.