Υπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής του νερού καναλιών UOL με τον αισθητήρα τηλεχειρισμού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: Lanry
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: UOL
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: 1unit/carton
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μονάδα/μονάδες ανά Flowmeter εβδομάδας με τον τηλεχειρισμό IR
Όνομα προϊόντων: Υπερηχητικό ανοικτό Flowmeter καναλιών τηλεχειρισμού UOL Ακρίβεια: 0,2%
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -40℃ σε +70℃ Παραγωγή: DC4-20mA, RS485, τμηματική επικοινωνία αρσενικών ελαφιών
Υλικό αισθητήρων: ABS/PVC/PTFE Καλώδιο: 612mm

Flowmeter UOL καναλιών Ulatrasonic ανοικτές παρουσιάσεις σε συνέχειες με τον αισθητήρα τηλεχειρισμού

 

Flowmeter UOL καναλιών Ulatrasonic οι ανοικτές παρουσιάσεις σε συνέχειες έχουν αποδειχθεί ότι είναι αξιόπιστο και απόλυτο ωριμασμένο επίτευγμα στην υψηλή μέτρηση ακρίβειας. Flowmeter UOL καναλιών Ulatrasonic οι ανοικτές παρουσιάσεις σε συνέχειες είναι υπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής καναλιών μη-επαφών, με τη χαμηλή τυφλή περιοχή, υψηλή ευαισθησία, υψηλή σταθερότητα. Αποτελείται από τον υπερηχητικό έλεγχο και τον οικοδεσπότη, που χρησιμοποιείται κυρίως για τη μέτρηση της άρδευσης συντήρησης νερού, των εγκαταστάσεων λυμάτων, των επιχειρήσεων και των οργάνων του ποσοστού ροής των εκβολών λυμάτων, των αστικών λυμάτων και του χημικού επιχειρηματικού μέρους της μέτρησης ροής.

 

Flowmeter UOL καναλιών Ulatrasonic ανοικτές παρουσιάσεις σε συνέχειες με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αισθητήρων τηλεχειρισμού:

 

1. Πολλαπλάσιες λειτουργίες, με τον υπολογισμό, τον έλεγχο, τις διαβιβάζοντας και άλλες λειτουργίες.

2. Με την τμηματική επικοινωνία RS485, το τυποποιημένο πρωτόκολλο MODBUS RTU, μπορεί να επικοινωνήσει με τη συσκευή Ethernet, το PC, το PLC και το DCS.

3. Ακριβής μέτρηση στις πιό κρύες περιοχές με τον ηλεκτρικό επισημαίνοντας αισθητήρα θερμότητας

4. Ακριβής μέτρηση, αυτόματη λειτουργία αποζημιώσεων θερμοκρασίας, αυτόματο φιλτράροντας σύστημα, ισχυρός αποσυμφορητικός.

5. Επίδειξη μεγάλης οθόνης, διπλή γραμμή 14 υγρή επίδειξη κρυστάλλου μπιτ LCD (με το backlight), χαρακτήρες της ανθρώπου-μηχανής διεπαφής.

6. Με τον τηλεχειρισμό IR, εύκολο να λειτουργήσει.

7. Αντιστοιχία με τη διάφορη weir δεξαμενή. Right-angle weir τριγώνων, ορθογώνιο weir, αυλάκι, parshall αγωγός ύδατος, αυλάκωση καναλιών λαιμού.

8. Μπορέστε να παρέχετε μέχρι 6 ηλεκτρονόμους, μπορεί να θέσει το ανώτερο όριο και να περιορίσει χαμηλότερα το συναγερμό και ο έλεγχος (στιγμιαίες ποσοστό ροής και στάθμη ύδατος), μπορεί να τεθεί τους υψηλούς, χαμηλούς και συναγερμούς ελαττωμάτων.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Τεχνικός δείκτης

 

 Αντιστοιχία Weir&Flume: Κινεζικά πρότυπα: Αγωγός ύδατος Parshall, τριγωνικό Weir, ορθογώνιο Weir, αγωγός ύδατος μη-λαιμού, πρότυπα του ISO: Αγωγός ύδατος Parshall, πρότυπα USBR: Αγωγός ύδατος μακρύς-λαιμού (ορθογώνιο lume, Trapezoid αγωγός ύδατος)
 Έλεγχος: 4m (ειδάλλως άλλες σειρά και αντιδιαβρωτικές απαιτήσεις, δείχνουν όταν την διατάζετε)
 Ακρίβεια:                   0,2% πλήρης έκταση (στον αέρα)
 Ψήφισμα επίδειξης:  1mm
 Τρόπος ένδειξης:   14 ψηφίο LCD σε 2 σειρές
 Ρεύμα παραγωγής:         DC4~20mA/RS485/Hart τμηματική επικοινωνία RS485 (τυποποιημένο πρωτόκολλο modbus)
 Φορτίο παραγωγής:             0~500Ω
 Ψήφισμα παραγωγής:   0,03% πλήρης έκταση
 Ηλεκτρονόμοι:                       2,4,5,6 (5A 250VAC/30VDC)
 Baud ποσοστό:                  19200/9600/4800
 Οργάνωση παραμέτρου:     3 κουμπιά επαγωγής
 Σειρά θερμοκρασίας: -40 ºC ~75 ºC (LCD: - 20 ºC ~+70ºC)
 Αποζημίωση θερμοκρασίας: Ολόκληρη η σειρά είναι αυτόματη
 Σειρά πίεσης:       ±0.1MP (Τύπος σίγουρα)
 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:           DC24V (±5%) 0.2A
                                     AC220V (±20%) 0.1A
 Καλώδιο:                         Ø6-12mm
 Ενιαία διάμετρος καλωδίων: Ø0.5-1.78mm
 Αποτύπωση καλωδίων:                   PG13.5/M20
 Κύκλος μέτρου:          1.5second

 

 Υπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής του νερού καναλιών UOL με τον αισθητήρα τηλεχειρισμού

Το δελτίο μεταφορτώνει: Ανοικτό κανάλι flowmeter.pdf UOL

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Τα όργανα Lanry είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των οργάνων ανίχνευσης ροής, παρέχουν μια υπηρεσία συσκευασίας της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, του μάρκετινγκ και των υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Συμμετέχον στην παραγωγή των οργάνων ροής περισσότερο από 20 έτη, Lanry έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες ικανότητες σχεδίου και συσσώρευσε επάνω έναν πλούτο της εμπειρίας εφαρμογής τομέων, ο οποίος θέτει τα στερεά θεμέλια για τη δέσμευση για την προώθηση και την καινοτομία της λύσης συστημάτων υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρία έχει αφιερώσει στην παραγωγή των οργάνων μέτρησης ροής με την ανώτερη απόδοση, την υψηλή σταθερότητα και την ισχυρή αξιοπιστία.  Αυτήν την περίοδο, τα όργανα Lanry έχουν αναπτυχθεί σε δύο κλάδους ως Co. οργάνων Co., ΕΠΕ και Lanry οργάνων Lanry (Σαγκάη) (Dalian), ΕΠΕ, το οποίο είναι αρμόδιο για τις διαφορετικές περιοχές και τις εφαρμογές. Εμμονή «στον υψηλό - η ποιότητα, επιχειρησιακές αρχές υψηλής αποδοτικότητας», όργανα Lanry διαρκεί την ποιότητα ως ζωή της.  Κολλώντας στη «καινοτομία ακεραιότητας, win-win» αρχές ανάπτυξης, κάνουμε τις ειλικρινείς θέες επιχειρήσεων και συνόλων στην καινοτομία τεχνολογίας. Επομένως, θεωρείται ότι με τη top-class ποιότητα των προϊόντων, την πρώτης τάξεως διοίκηση επιχειρήσεων και την πρώτος-ταξινόμηση της εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρία είναι υποτιθέμενη για να συνεργαστεί ειλικρινά, να αναπτύξει αμοιβαία και να δημιουργήσει έπειτα τη λαμπρότητα μαζί με τους πελάτες!

 

 Συσκευασία

Με τα έτη εμπειρίας εξαγωγής μαζί με την άριστη ποιότητα, τις προηγμένες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικές τιμές, Lanry έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πολυάριθμων πελατών σε όλο τον κόσμο.

Υπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής του νερού καναλιών UOL με τον αισθητήρα τηλεχειρισμούΥπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής του νερού καναλιών UOL με τον αισθητήρα τηλεχειρισμούΥπερηχητικός ανοικτός μετρητής ροής του νερού καναλιών UOL με τον αισθητήρα τηλεχειρισμού

Παράδοση

Τυποποιημένος μετρητής: 3-7 ημέρες

Ειδικός μετρητής: pls μας ελάτε σε επαφή με

Εκφράστε, αεροπορικώς, θαλασσίως μπορεί να είναι προαιρετικός.

Στοιχεία επικοινωνίας
Lanry

WhatsApp : +8618117497668