Μας ελάτε σε επαφή με
Tracy Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-021-67618991

WhatsApp : +8618117497668

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

Co. οργάνων Lanry (Σαγκάη), ΕΠΕ.

 

Ειδικευτείτε υπερηχητικό Flowmeter περισσότερο από 20 έτη!

  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
  • Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες Lanry Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 3000000-8000000 Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 60% - 70%
Εισαγωγή

Τα όργανα Lanry, είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των οργάνων μέτρου ροής, παρέχουν μια υπηρεσία συσκευασίας της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής, του χαρακτηρισμού και του servica μεταπωλήσεων. Συμμετέχον στην παραγωγή των μετρητών ροής περισσότερο από 20 έτη, Lanry έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες ικανότητες σχεδίου και συσσώρευσε επάνω έναν πλούτο της αρχειοθετημένης εμπειρίας εφαρμογής, η οποία θέτει στερεά θεμέλια για τη δέσμευση για την προώθηση και το innovaion της λύσης υψηλός-tch-μέγιστων συστημάτων. Η εταιρία έχει αφιερώσει στην παραγωγή των οργάνων μέτρησης ροής με την ανώτερη απόδοση, την υψηλή σταθερότητα και την ισχυρή αξιοπιστία. Αυτήν την περίοδο, τα όργανα Lanry έχουν αναπτυχθεί σε δύο κλάδους ως Co. οργάνων Co., ΕΠΕ και Lanry οργάνων Lanry (Σαγκάη) (Dalian), ΕΠΕ, το οποίο είναι αρμόδιο για τις διαφορετικές περιοχές και τις εφαρμογές.

 

Εμμένοντας στις «η υψηλή ποιότητα, επιχειρησιακές αρχές υψηλού effciency», όργανα Lanry διαρκεί την ποιότητα ως ζωή της. Κολλώντας στη «ακεραιότητα, καινοτομία, win-win» αρχές ανάπτυξης, κάνουμε τις ειλικρινείς θέες επιχειρήσεων και συνόλων στην καινοτομία τεχνολογίας. Επομένως, θεωρείται ότι με τη top-class ποιότητα των προϊόντων, την πρώτης τάξεως διοίκηση επιχειρήσεων και την πρώτος-ταξινόμηση της εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρία είναι υποτιθέμενη για να συνεργαστεί ειλικρινά, να αναπτύξει αμοιβαία και να δημιουργήσει έπειτα τη λαμπρότητα μαζί με τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες!

 

Lanry Instruments (Shanghai) Co., Ltd.

Ιστορία

Συμμετέχον στην παραγωγή των οργάνων ροής περισσότερο από 20 έτη, Lanry έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες ικανότητες σχεδίου και συσσώρευσε επάνω έναν πλούτο της εμπειρίας εφαρμογής τομέων, ο οποίος θέτει στερεά θεμέλια για τη δέσμευση για την προώθηση και την καινοτομία της λύσης συστημάτων υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρία έχει αφιερώσει στην παραγωγή των οργάνων μέτρησης ροής με την ανώτερη απόδοση, την υψηλή σταθερότητα και την ισχυρή αξιοπιστία.

Υπηρεσία

Εμμένοντας στις επιχειρησιακές αρχές «υψηλής ποιότητας, υψηλής αποδοτικότητας», τα όργανα Lanry διαρκούν την ποιότητα ως ζωή του. Κολλώντας στη «ακεραιότητα, καινοτομία, win-win» αρχές ανάπτυξης, κάνουμε τις ειλικρινείς θέες επιχειρήσεων και συνόλων στην καινοτομία τεχνολογίας. Επομένως, θεωρείται ότι με τη top-class ποιότητα των προϊόντων, την πρώτης τάξεως διοίκηση επιχειρήσεων και την πρώτος-ταξινόμηση της εξυπηρέτησης πελατών, η εταιρία είναι υποτιθέμενη για να συνεργαστεί ειλικρινά, να αναπτύξει αμοιβαία και να δημιουργήσει έπειτα τη λαμπρότητα μαζί με τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες!

Η ομάδα μας

Αυτήν την περίοδο, τα όργανα Lanry έχουν αναπτυχθεί σε δύο κλάδους ως Co. οργάνων Co., ΕΠΕ και Lanry οργάνων Lanry (Σαγκάη) (Dalian), ΕΠΕ, το οποίο είναι αρμόδιο για τις διαφορετικές περιοχές και τις εφαρμογές.

 

Τα όργανα Lanry είναι κάτω από την ηγεσία του γενικού διευθυντή, έχει έξι λειτουργικά τμήματα αντίστοιχα για το διαμέρισμα μάρκετινγκ, διαμέρισμα προϊόντων, διαμέρισμα ποιοτικού ελέγχου, διαμέρισμα Ε&Α, οικονομικό διαμέρισμα και ούτω καθεξής. Το διαμέρισμα μάρκετινγκ αποτελείται κυρίως από τρία μέρη εγχώριας αγοράς, διεθνής αγορά και τεχνική υπηρεσία. Το τμήμα προϊόντων διοργανώνει τέσσερα εργαστήρια, ενώνοντας στενά εργαστήριο, που επεξεργάζεται το εργαστήριο, εργαστήριο συνελεύσεων, το εργαστήριο βαθμολόγησης στη μηχανή.